Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Φρουρά, φρουρά, φρουρά... σας μυρίζει μπάφος; Εκτύπωση E-mail
08.10.19

Φρουρά, φρουρά, φρουρά... σας μυρίζει μπάφος; Η Πταισματοδίκης Αθηνών καλεί λοιπόν τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου τον τότε φρούραρχο του Μεγάρου Μαξίμου, επί ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, να καταθέσει αν είδε χασίσια εκεί μέσα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Επικίνδυνα παιχνίδια» ΝΔ-Μητσοτάκη με εκλογικό νόμο-ψήφο ομογενών Εκτύπωση E-mail
07.10.19

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Επικίνδυνα παιχνίδια» ΝΔ-Μητσοτάκη με εκλογικό νόμο-ψήφο ομογενών «Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης επιδίδονται σε επικίνδυνα θεσμικά παιχνίδια τόσο με τον εκλογικό νόμο, όσο και με την ψήφο των ομογενών» αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι «προφανώς, στόχος της κυβέρνησης δεν είναι να δώσει δικαιώματα στην ομογένεια, αλλά να τη μετατρέψει από πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό, σε πρεσβευτή κομματικών συμφερόντων».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μητσοτάκης σε Ζεεχόφερ: Θα κάνουμε όσα δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια – Σχέδιο μετακίνησης 20.000 με Εκτύπωση E-mail
05.10.19

Μητσοτάκης σε Ζεεχόφερ: Θα κάνουμε όσα δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια – Σχέδιο μετακίνησης 20.000 μεταναστών από τα νησιά Όλες οι καυτές εξελίξεις στο προσφυγικό/μεταναστευτικό τέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ.

Τελευταία ανανέωση ( 05.10.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οσοι θέλουν τους δημοσιογράφους όρθιους πρέπει να αντιδράσουν Εκτύπωση E-mail
04.10.19

Σημείο των καιρών: στο δικαστικό ρεπορτάζ των εγχώριων ΜΜΕ, σταδιοδρομούν τα τελευταία χρόνια κυρίως γυναίκες δημοσιογράφοι. Είναι ικανές και έγκυρες οι περισσότερες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Τζουλιάνι της Ημαθίας Εκτύπωση E-mail
03.10.19

Γίνεται φανερό μέρα με τη μέρα ότι ο υπουργός της Δημόσιας Τάξης (ο τίτλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη μάλλον δεν ταιριάζει στην περίπτωσή του...) μεταλλάσσεται από έναν ταπεινό και χαμηλών τόνων βουλευτή επαρχίας σε αστέρι και καμάρι της σκληρής Δεξιάς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ράμα – Η γενικότητα σκοτώνει… Εκτύπωση E-mail
03.10.19

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ράμα – Η γενικότητα σκοτώνει… Τελικά, στη συνάντηση Μητσοτάκη – Ράμα, δεν καταλάβαμε τι ακριβώς ζήτησε από την αλβανική πλευρά ο πρωθυπουργός προκειμένου να δώσει το πράσινο φως η Ελλάδα για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της χώρας με την ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπουτάρης: Κάναμε το θέλημα των Αμερικανών και των Γερμανών για τις Πρέσπες Εκτύπωση E-mail
02.10.19

Μπουτάρης: Κάναμε το θέλημα των Αμερικανών και των Γερμανών για τις Πρέσπες Αίσθηση και ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η αποκάλυψη του Γ. Μπουτάρη για τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι ξένες δυνάμεις στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλ. Τσίπρας για Πρέσπες: Πριν από την τελική συμφωνία υπήρξε μια στιγμή «που σηκώσαμε τα μολύβια» Εκτύπωση E-mail
01.10.19

skopia-al_-t_1 «Ήμουν και παραμένω υπέρμαχος της άποψης ότι πρέπει να υπάρξει θετική κατάληξη στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον Οκτώβριο», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ερωτηθείς για την έναρξη της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ, σε συνέντευξή του στο κανάλι alsat.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποκάλυψη: Οι τράπεζες και τα funds δεν πληρώνουν το Κτηματολόγιο Εκτύπωση E-mail
30.09.19

Αποκάλυψη: Οι τράπεζες και τα funds δεν πληρώνουν το Κτηματολόγιο Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τη στιγμή που το κράτος επιβάλλει στα εκατομμύρια των Ελλήνων να καταγράψουν-δηλώσουν όλα ανεξαιρέτως τα ακίνητά τους και να πληρώσουν το τέλος που τους αναλογεί, τράπεζες και funds δεν πληρώνουν τίποτα. Ούτε ευρώ. Τη σημαντική αυτή αποκάλυψη κάνουμε σήμερα και περιμένουμε τις απαντήσεις του υπουργείου Οικονομικών.

Τελευταία ανανέωση ( 30.09.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Όταν ο Πρετεντέρης προανήγγειλε «μαύρο» σε Documento και άλλα ΜΜΕ Εκτύπωση E-mail
29.09.19

Και όμως. Τη λυσσαλέα επίθεση κατά του Documento με σκοπό το ...λουκέτο, την είχε ξεκινήσει ο Γιάννης Πρετεντέρης από τον περασμένο Φεβρουάριο. Άρα γνώριζε ότι υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο που θα έμπαινε σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο;

Διαβάστε περισσότερα...
 
0 Σταϊκούρας: Εκατομμυριούχος… κατά λάθος στο «πόθεν έσχες» ο υπ. Οικονομικών Εκτύπωση E-mail
28.09.19

Σταϊκούρας: Εκατομμυριούχος… κατά λάθος στο «πόθεν έσχες» ο υπ. Οικονομικών  Στο «πόθεν έσχες» του φιγουράρουν και 18 ακίνητα, αλλά στην πραγματικότητα είναι λιγότερα γιατί συμπεριλαμβάνουν αποθήκες και θέσεις πάρκινγκ

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 461 - 483 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote